Україна

Над Дніпропетровщиною збито п’ять дронів Shahed


Над Дніпропетровщиною збито п’ять дронів Shahed

Уламки збитих “мопедів” упали в Синельниківському районі, де вони вибили вікна в п’яти приватних будинках. Понівечені дві господарські будівлі та лінія електропередач.

У ніч на суботу російські загарбники атакували Дніпропетровську область дронами-камікадзе типу Shahed. Усі вони були збиті, повідомив голова місцевої ОВА Сергій Лисак у Telegram.

“Вночі агресор спрямував на Дніпропетровщину безпілотники. Відмінно спрацювали наші вартові неба. Військові з повітряного командування Схід приземлили всі чотири Шахеди”, – написав він.

Лисак додав, що уламки збитих “мопедів” упали в Синельниківському районі, де вони вибили вікна в п’яти приватних будинках. Понівечені дві господарські будівлі та лінія електропередач. Люди неушкоджені.

Крім того, голова ОВА повідомив про артилерійський обстріл Марганецької громади Нікопольського району із РСЗВ Град. Обійшлося без постраждалих, наслідки атаки з’ясовують.

Трохи пізніше Сергій Лисак заявив, що над Дніпропетровською областю захисники з повітряного командування Схід збили черговий БПЛА – вже п’ятий від початку поточної доби.

Напередодні також повідомлялося, що ворог намагався атакувати дронами Дніпропетровщину. Тоді було збито два БПЛА.

Війська РФ стріляли по Нікопольщині освітлювальними боєприпасами

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button