Україна

На засіданні Ставки обговорили розподіл зброї


На засіданні Ставки обговорили розподіл зброї

Командувачі оперативно-стратегічних угруповань Хортиця, Таврія, Одеса та Північ доповіли президентові про перебіг бойових дій у зонах їхньої відповідальності.

Президент Володимир Зеленський провів чергове засідання Ставки верховного головнокомандувача. Про це повідомляється на сайті глави держави у п’ятницю, 21 квітня.

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний доповів про актуальну ситуацію на полі бою. Окрема увага була приділена складним напрямкам фронту – районам Бахмута, Авдіївки, Мар’їнки на Донеччині.

Начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов проінформував учасників засідання щодо планів ворога на найближчий період.

Командувачі оперативно-стратегічних угруповань Хортиця, Таврія, Одеса та Північ доповіли про перебіг бойових дій на дільницях фронту в зонах їхньої відповідальності.

Учасники засідання проаналізували забезпечення військ озброєнням та боєприпасами, а також їхній розподіл за підрозділами. Окремо учасники розглянули питання комплектування особовим складом та технікою бригад.

Крім того, члени Ставки продовжили розгляд питання про налагодження виробництва ракет та боєприпасів вітчизняними підприємствами та підвищення ефективності ремонту бронетанкового, артилерійського та іншого озброєння.

Раніше в Міноборони заявили, що ворог “подекуди” просувається в Бахмуті. При цьому командування ЗСУ приймає рішення відповідно до військової доцільності.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button