Україна

На Закарпатті затримали чоловіка при спробі продати дитину за $25 тисяч


На Закарпатті затримали чоловіка при спробі продати дитину за $25 тисяч

Нелюд намагався переправити дитину у країну Євросоюзу та продати за 25 тисяч доларів.


Правоохоронці затримали жителя Закарпаття, який намагався переправити дитину у країну Європейського Союзу та продати за 25 тисяч доларів. Про це повідомив Офіс генерального прокурора в понеділок, 26 червня.
 
За даними слідства, житель Закарпаття підшукував батьків із маленькими дітьми та переконував продати їх для усиновлення в одну з країн ЄС.

Чоловік мав досвід роботи в освітніх закладах. Під час спілкування з батьками – “потенційними продавцями” – наводив достатньо аргументів, чому дитині в умовах війни буде краще виїхати з країни.
 
“Підозрюваний знайшов жінку з Житомира. За продаж її однорічного сина обіцяв п’ять тисяч доларів. Попередньо надав аванс – тисячу доларів. Загалом успішна оборудка з дитиною повинна була принести 25 тисяч доларів”, – йдеться в повідомленні.
 
Чоловіка викрили та затримали на українсько-словацькому кордоні. Він разом із матір’ю та хлопчиком намагався перетнути контрольний пункт пропуску Малі Селменці.
 
Фігуранту повідомили про підозру у закінченому замаху на торгівлю малолітніми дітьми з метою експлуатації за попередньою змовою групою осіб. Йому обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави.

Нагадаємо, раніше журналіст Віталій Глагола повідомляв, що на Закарпатті затримали чоловіка, який продавав дітей на органи.

Перекрито канал продажу українських жінок у сексуальне рабство

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button