Україна

На Закарпатті виявили готель для ухилянтів


На Закарпатті виявили готель для ухилянтів

Власник зустрічав “клієнтів”, коли ті прибували на Закарпаття, поселяв їх у власному готелі та сам доправляв до кордону зі Словаччиною.

У Закарпатській області власник готелю поселяв у своєму комплексі чоловіків, а потім допомагав їм незаконно перетинати кордон. Про це повідомила Державна прикордонна служба України у суботу, 8 червня.

“Чоловік через соцмережі підшуковував охочих незаконно перейти до Словаччини. Він зустрічав своїх “клієнтів”, коли ті прибували на Закарпаття, поселяв їх у власному готелі та сам доправляв до кордону”, – йдеться у повідомленні.

Переправника та його клієнта затримали на околиці населеного пункту Новоселиця Ужгородського району. На момент затримання останній встиг передати організаторові 1000 доларів. Ще 7000 доларів переправник мав отримати у разі успішного завершення оборудки.

Правоохоронці вилучили гроші, транспортний засіб переправника, його мобільні телефони та чорнові записи.

Власника готелю затримали. Йому повідомили про підозру за статтею про незаконне переправлення осіб через державний кордон (ч.3 ст.332 КК України). Вирішується питання щодо обрання закарпатцеві запобіжного заходу.

Раніше прикордонники розповіли, скільком чоловікам щодня відмовляють у виїзді за кордон. Кількість таких відмов зросла після набуття чинності закону про мобілізацію. 

На українсько-словацькому кордоні затримали африканця-нелегала

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button