Україна

На Херсонщині від обстрілів постраждали троє поліцейських та дівчина


На Херсонщині від обстрілів постраждали троє поліцейських та дівчина

За минулу добу місцева поліція відкрила 25 кримінальних проваджень за статею про порушення законів та звичаїв війни.

Російські війська Росії обстріляли евакуаційні групи у Херсонській області. Поранено трьох поліцейських, неповнолітню дівчину та пенсіонера, повідомляє Нацполіція у суботу, 10 червня.

“В обласному центрі російські військові вкотре атакували мікрорайон Корабел, звідки триває евакуація місцевих жителів, а також центр міста, поранено 16-річну дівчину та працівника поліції. У місті пошкоджено багатоповерхові та приватні будинки, де після влучання снарядів виникли пожежі”, – йдеться у повідомленні.

Таком ворог обстріляв населені пункти Бериславського та Херсонського районів ЗСЗВ, артилерії, мінометів, авіації та БПЛА. Від ворожого авіанальоту постраждали місто Берислав, села Зміївка та Новоберислав. Внаслідок вибухів керованих бомб пошкоджені житлові будинки. Від дій ворога постраждало село Тягинка, там тяжко поранено 64-річного місцевого жителя, пошкоджено ангари. В результаті скиду військами РФ боєприпасів з дрону там також травмовано поліцейських.

За минулу добу місцева поліція відреагувала на 1138 заяв і повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Відкрито 25 кримінальних проваджень за статею про порушення законів та звичаїв війни (ст.438 КК України).

Раніше стало відомо, що у Херсоні поранення отримали двоє волонтерів. Вони надавали допомогу місцевим жителям, постраждалим від підтоплення.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button