Україна

На Закарпатті подружжя напало на прикордонників


На Закарпатті подружжя напало на прикордонників

Затриманий водій неодноразово потрапляв у поле зору оперативників Мукачівського прикордонного загону, оскільки був причетний до протиправної діяльності.

На Закарпатті подружжя напало на прикордонний наряд і травмувало прикордонницю. Про це сьогодні, 20 січня, повідомила пресслужба Західного регіонального управління ДПСУ.

Повідомляється, що на одному із контрольних постів водій автомобіля Мітсубісі відмовився надати авто для огляду і на великій швидкості поїхав далі. Але за кілька хвилин прикордонники наздогнали втікача.

Коли автомобіль зупинили, дружина водія ударила в обличчя прикордонницю, яка правопорушення, а чоловік напав на іншиго прикордонника.

Працівники ДПСУ викликали поліцію.

“Під час з’ясування та документування обставин правопорушення подружжя постійно викрикувало погрози та нецензурну лайку в бік співробітників прикордонної служби, навіть у присутності своїх малолітніх дітей”, – йдеться в повідомленні.

У ДПСУ додали, що затриманий водій неодноразово потрапляв у поле зору оперативників Мукачівського прикордонного загону, оскільки був причетний до протиправної діяльності.

Прикордонницю з травмами відвезли до лікарні, щодо правопорушників складено адмінматеріали. 

Раніше повідомлялося, що 11 тисяч чоловіків намагались незаконно перетнути кордон у 2023 році. Зокрема, прикордонники затримали близько 8000 чоловіків, які намагались перетнути кордон поза пунктами пропуску, і 3000, які надали підроблені документи у пунктах пропуску.

Закарпатські прикордонники затримали 17 ухилянтів

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button