Україна

На Закарпатті чоловік інсценував замах на своє “вбивство”


На Закарпатті чоловік інсценував замах на своє вбивство

Чоловіка затримали. Йому інкримінують не тільки завідомо неправдиве повідомлення про вчинення кримінального правопорушення, а й незаконне поводження зі зброєю: у нього виявили цілий арсенал.

В Ужгороді поліція затримала 38-річного голову громадської організації, який інсценував замах на своє вбивство. Про це повідомляє пресслужба поліції Закарпатської області.

Повідомляється, що інцидент стався учора, 24 жовтня, на одній із АЗС міста. Чоловік повідомив правоохоронцям про виявлення гранати на днищі свого автомобіля.

Поліцейські-вибухотехніки обстежили машину і знешкодили бойову гранату.

Оперативники кримінальної поліції разом з працівниками СБУ встановили, що до “замаху” причетний сам заявник.

“Напередодні ввечері фігурант заїхав на одну з СТО в Ужгородському районі, де скористався підйомником і самостійно прикріпив гранату до свого авто. І вже наступного дня, приїхавши на заправку, повідомив правоохоронцям про нібито замах на його життя”, – йдеться у повідомленні.

Під час обшуків в одному з автомобілів заявника було виявлено цілий арсенал бойової зброї: автомат Калашникова з глушником, кулемет, понад 200 набоїв різного калібру, гранати, запали до них та магазини до пістолета; в іншому автомобілі – пістолет ПМ і штик-ніж, а в поменшанні правоохоронці виявили гвинтівку з підствольним гранатометом, клинок, мачете, приціл до ручного протитанкового гранатомета і глушник.

Чоловіка затримали, йому інкримінують незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами, а також завідомо неправдиве повідомлення про вчинення кримінального правопорушення.

У скоєному затриманий зізнався, йому загрожує до семи років позбавлення волі.

Нагадаємо, влітку поліція підтвердила спробу нападу на заступника голови податкової. Перед тим голова комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев заявив, що на заступника голови Державної податкової служби України Євгена Сокура було скоєно замах. 

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button