Україна

На Волині п’яний водій збив на переході підлітка і втік з місця ДТП


На Волині п яний водій збив на переході підлітка і втік з місця ДТП

Поліцейські оперативно встановили, що за кермом транспортного засобу перебував 35-річний житель Камінь-Каширського району. У водія були видимі ознаки сп’яніння.

У Любешові Волинської області нетверезий водій збив підлітка і втік з місця аварії. Про це сьогодні, 19 січня, повідомила пресслужба поліції Волині.

Повідомляється, що вчора, 18 січня, у Любешові на перехресті вулиць Незалежності і Монастирської автомобіль Volkswagen Golf збив 13-річного хлопця, коли той переходив дорогу по нерегульованому пішохідному переходу. Хлопчика госпіталізували з травмами, а водій з місця ДТП втік.

“Поліцейські оперативно встановили, що за кермом транспортного засобу перебував 35-річний житель Камінь-Каширського району. У водія були видимі ознаки сп’яніння. Від проходження освідування він відмовився. Однак у правопорушника відібрали кров для перевірки на стан алкогольного сп’яніння”, – йдеться в повідомленні пресслужби поліції.

Слідчі розпочали кримінальне провадження, правопорушнику загрожує до трьох років ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років.

Раніше повідомлялося, що біля Тернополя маршрутка зіткнулася із двома фурами. Восьмеро людей з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості потрапили до лікарні.

На Чернігівщині зіштовхнулися фура та шкільний автобус, троє постраждалих

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button