Україна

На Волині прикордонники приземлили дрон із 22 кг наркотиків


На Волині прикордонники приземлили дрон із 22 кг наркотиків

Троє чоловіків намагалися переправити через державний кордон партію гашишу на 13 млн гривень.


На Волині приземлили дрон із понад 22 кілограмами наркотиків на суму 13 мільйонів гривень. Про це повідомив пресцентр Державної прикордонної служби України в неділю, 11 лютого.
 
“На околиці одного з прикордонних населених пунктів Ковельщини прикордонники зі співробітниками СБУ збили коптер з двома пакунками, які містили 22,5 кг гашишу”, – розповіли прикордонники.
Зловмисниками виявились троє мешканців Волині. Для контрабанди наркотиків вони привʼязували до безпілотника запаковані брикети із наркотичною речовиною. Приземлити коптер вдалося завдяки антидроновій рушниці.
 
У фігурантів провели обшуки, під час яких було виявлено безпілотники й інші речові докази. Правоохоронці вилучили безпілотник і наркотичний засіб, а також три автомобілі, які контрабандисти використовували для здійснення незаконної оборудки.

Особам повідомлено про підозру. Суд обрав усім трьом підозрюваним запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Зловмисникам загрожує до 12 років позбавлення волі.

Нагадаємо, СБУ спільно з Нацполіцією ліквідувала міжнародний канал продажу важких наркотиків та психотропів до країн Євросоюзу. У Київській області ліквідували п’ять лабораторій з виготовлення “екстазі”.  

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button