Україна

На Волині поліцейський видурив у знайомих 280 тисяч доларів


На Волині поліцейський видурив у знайомих 280 тисяч доларів

Коли керівництво правоохоронця дізналося про його шахрайство, його звільнили з роботи. ДБР повідомило йому про підозру.


Працівники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру колишньому начальнику сектору одного з райуправлінь правоохоронного органу на Волині. Про це повідомила пресслужба ДБР у вівторок, 1 серпня.

Слідство встановило, що з червня 2022 року по квітень 2023 року фігурант, прикриваючись авторитетом правоохоронця, видурив у п’ятьох місцевих мешканців 280 тисяч доларів.
 
Він позичав гроші у знайомих, які йому довіряли, для нібито відкриття власної справи. Чоловік розповідав, що планує налагодити легальну торгівлю зброєю та амуніцією і продавати її на території області. Насправді він не збирався ні відкривати бізнесу, ні повертати позичених коштів.
 
Коли керівництво правоохоронця дізналося про його шахрайство, його звільнили з роботи.
 
Експравоохоронцю повідомлено про підозру у шахрайстві, в тому числі у великих та особливо великих розмірах. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років.

Нагадаємо, у Києві правоохоронці викрили злочинну групу, учасники якої, називаючи себе поліцейськими, вчиняли тяжкі злочини. А на Вінниччині ув’язнені під виглядом працівників банку ошукали десятки осіб.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button