Україна

На вокзалах і у поїздах України з’явилися залізничні маршали


На вокзалах і у поїздах України з явилися залізничні маршали

Працівники відомчої воєнізованої охорони перебувають на об’єктах Укрзалізниці інкогніто. Їх завдання – оцінка ризиків та оперативне реагування на загрозу.

На вокзалах та у поїздах Укрзалізниці розпочали роботу перші маршали залізничної безпеки. Про це 9 жовтня повідомила пресслужба компанії.

Зазначається, що це працівники відомчої воєнізованої охорони, головне завдання яких – контролювати безпеку під час пасажирських перевезень та своєчасно реагувати у разі потреби. На відміну від колег-охоронців, які носять службову форму, маршали працюють не публічно.

“Це розповсюджена модель роботи безпекових підрозділів на авіаційних маршрутах. Перед нашими маршалами, які інкогніто знаходяться в поїздах та на вокзалах, стоїть завдання оцінити ризики та оперативно відреагувати на загрозу, яка може виникати під час подорожі пасажирів. Також це спеціально підготовлені фахівці”, – наголосив голова правління Укрзалізниці Євген Лященко.

Перші маршали розпочали роботу у вересні, зокрема, вони працюють на одному з популярних західних напрямків.

Раніше Укрзалізниця посилила безпековий контроль на залізничних об’єктах та запровадила супровід воєнізованої охорони у дев’яти пасажирських поїздах.

Жіночі купе в Україні: чому ображаються чоловіки

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button