Україна

На Вінниччині не пов’язують смерть чоловіка з вакцинацією

Смерть чоловіка у Вінницькій області, яка настала приблизно через 4 години 13 хвилин після вакцинації препаратом Comirnaty/Pfizer-BioNTech, пов’язана хворобою серця. Про це повідомив Департамент охорони здоров’я та реабілітації Вінницької ОДА у Facebook, пише 1NEWS, посилаючись на 112ua.

За попередніми результатами судово-медичної експертизи – причиною смерті стала гостра серцево – судинна недостатність на тлі ішемічної хвороби серця”, – йдеться в повідомленні.

Водночас, за даними електронної амбулаторної карти пацієнта, хронічні захворювання у померлого не зареєстровані. Ознак анафілаксії, шоку, тромбозу немає. Розслідування триває, очікуються результати морфо-гістологічних досліджень.

Нагадаємо, в Вінницькій області, 2 липня, незабаром після уколу антикоронавірусної вакцини помер 47-річний чоловік.

26 березня кореспондент 112ua.tv повідомляла, що лікар-інфекціоніст Чернівецької обласної лікарні Ольга Кобевко захворіла на коронавірус на 26-й день після вакцинації.

Крім того, 24 березня, у Чернівцях помер чоловік, якого раніше вакцинували від коронавірусу. За попередніми даними, причиною смерті став гострий мозковий інсульт.

Back to top button