Україна

На Вінниччині додатково профінансують п’ять об’єктів “Великого будівництва”

На Вінниччині п’ять проєктів «Великого будівництва» додатково профінансують коштом Державного фонду регіонального розвитку (ДФРР) на 22,19 млн грн. Про це повідомляють у Вінницькій ОДА, передає 1NEWS, посилаючись на Укрінформ.

Зазначається, що відповідне рішення ухвалила регіональна комісія при Вінницькій облдержадміністрації.

Зокрема, скориговано проєктно-кошторисну документацію п’яти проєктів для завершення у 2021 році.

Так, на завершення робіт із реконструкції дитсадка у Браїлові Жмеринського району фінансування буде збільшено на 3,79 млн грн – до 13,788 млн грн.

Фінансування реконструкції садочка у м. Гайсині зросте на 7,85 млн грн – до 12,846 млн грн.

На завершення реконструкції першої черги садочка у с. Сутиски додатково спрямують з ДФРР 7,21 млн. Після введення в експлуатацію першої черги об’єкт буде передано громаді.

Зросте й фінансування реконструкції хіміотерапевтичного корпусу Подільського регіонального центру онкології в м. Вінниці – на 2,75 млн грн, до 16, 486 млн гривень. У 2021 році на виконання робіт передбачені 13, 736 млн грн коштів ДФРР та 1,526 млн грн з обласного бюджету; також профінансовано понад 2 млн грн за рахунок власних коштів закладу.

Фінансування реконструкції елементів благоустрою частини території пам’ятки містобудування та архітектури державного значення «Палац» у м. Тульчині буде збільшено на 600 тис. грн. Ці кошти виділяються на прохання Тульчинської міської ради, оскільки до проєкту були внесені зміни, зокрема, враховано продовження реконструкції огорожі палацу. Раніше загальна проєктна вартість реконструкції становила 37, 163 млн грн.

Як повідомляв Укрінформ, програма «Велике будівництво» у 2021 році спрямована на проєкти соціальної інфраструктури та на економічний розвиток регіонів. За словами міністра розвитку громад та територій Олексія Чернишова, цьогоріч за програмою буде завершено близько 300 об’єктів соціальної інфраструктури.

Back to top button