Україна

На півночі України мобільні вогневі групи провели навчання


На півночі України мобільні вогневі групи провели навчання

Екіпажі підвищують готовність з відбиття повітряних ударів по об’єктах критичної інфраструктурі та захисту цивільного населення.

На півночі України мобільні вогневі групи провели навчання: тренувалися відбивати повітряні атаки. Про це сьогодні, 19 січня, повідомила пресслужба Командування Об’єднаних сил ЗСУ.

“Екіпажі підвищують готовність з відбиття повітряних ударів по об’єктах критичної інфраструктурі та захисту цивільного населення. До тренувань насамперед залучаються підрозділи, на напрямку роботи яких системно виявляється найбільша загроза ворожих атак з повітря. Ворог постійно нарощує зусилля у спробах повітряного нападу, змінюються і способи застосування дронів-камікадзе. Тому тренування розрахунків мобільних вогневих груп проводяться постійно”, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, торік у жовтні повідомлялося, що в ЗСУ з’являться гібридні системи ППО FrankenSAM. При чому один варіант поєднує пускові установки Бук та ракети Sea Sparrow, інший -радянські радари та ракети Sidewinder. Вони пройшли випробування на військових базах у США.

Україна застосувала саморобну ППО – міністр

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button