Україна

На півдні ЗСУ знищили вузол зв’язку ворожого полку


На півдні ЗСУ знищили вузол зв язку ворожого полку

Підтверджені втрати ворога на півдні за добу становлять: 20 військових, дві одиниці автотехніки, вузол зв’язку 98 парашутно-десантного полку і черговий склад боєприпасів.

За добу на півдні українські захисники знищили 20 російських окупантів, вузол зв’язку ворожого полку та черговий склад із боєприпасами. Про це, за підсумками четверга, 25 серпня, повідомляє оперативне командування Південь.
 
“Ворог зосереджує зусилля на утриманні займаних позицій, продовжує обстріл зі ствольної та реактивної артилерії, застосовує авіацію та ракетні удари”, – йдеться в повідомленні.
 
Також зазначається, що протягом дня штурмовою авіацією та вертольотом загарбники завдали п’ять ударів по позиціях ЗСУ вздовж лінії бойового зіткнення. Серед українських захисників – без втрат.
 
Надвечір ворог вдарив реактивними системами залпового вогню Ураган по Березнегуватській громаді Миколаївської області. Зафіксовано влучення по сільськогосподарських площах. Без людських втрат.
 
Повідомляється, що авіація ЗСУ вдарила по районах зосередження ворожих підрозділів та складу боєприпасів в Архангельському та Бурханівці, а також по засобах ППО ворога в Херсоні та Нововоскресенському.
 
Ракетно-артилерійськими підрозділами завдано поразки щодо зосередження ворога в Снігурівці, Нововоскресенському та Чкаловому. Підтверджені втрати ворога становлять: 20 військових, дві одиниці автотехніки, вузол зв’язку 98-го парашутно-десантного полку у Дудчанах та ще один склад боєприпасів у Нововоскресенському. Остаточні втрати ворога дорозвідуються.
 
У ОК Південь також зазначили, що штормова погода у Чорному морі змусила ворога скоротити кількість ракетоносіїв до двох – надводного та підводного – а відповідно і кількість Калібрів до 12.
 
Нагадаємо, вчора в ОК Південь підтвердили удари по Антонівському мосту. Українські артилеристи також знищили командні пункти РФ у двох районах Херсонської області.
 
З’явилося відео наслідків ударів ЗСУ по Каховському мосту
 
 

Новини от 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button