Україна

На півдні ЗСУ вдарили по командному пункту ворога


На півдні ЗСУ вдарили по командному пункту ворога

Уражено командно-спостережний пункт батальйонної тактичної групи 33-го мотострілецького полку та 7-ї військової бази армії РФ.

 
Українська авіація завдала чотирьох ударів по позиціях армії РФ на південному напрямку, зокрема атакувала один із командних пунктів противника. Про це йдеться у зведенні оперативного командування Південь, оприлюдненому в ніч на четвер, 25 серпня.
 
Як зазначено, захисники вдарили по районах зосередження живої сили, озброєння та техніки ворога в Бериславському районі, у тому числі по системах протиповітряної оборони та мосту біля ГЕС у Новій Каховці Херсонської області.
 
Крім того, було уражено командно-спостережний пункт батальйонної тактичної групи 33-го мотострілецького полку та 7-ї військової бази.
 
“Вороже військо “схудло” на 12 рашистів, 3 одиниці броньованої автотехніки і склад боєприпасів”, – додали в командуванні.
 
Нагадаємо, за даними Генштабу ЗСУ, напередодні на Південнобузькому напрямку росіяни для стримування українських військ обстрілювали з наявних засобів вогневого ураження території по лінії зіткнення.
 
 
Новини від 1News у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button