Україна

На окупованій Луганщині поширюється інфекція – Гайдай


На окупованій Луганщині поширюється інфекція - Гайдай

На окупованій частині Луганської області проводяться каральні заходи щодо людей із чіткою проукраїнською позицією, знищується україномовна література.

На окупованій частині Луганської області катастрофічна гуманітарна ситуація через те, що тіла загиблих не прибирають із вулиць, заявив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай в ефірі національного телемарафону.

“Гуманітарна ситуація в регіоні просто катастрофічна. Не прибирають біля міст тіла загиблих, і немає різниці, чи то військове чи цивільне населення. У Сєвєродонецьк приїхали з Росії якісь представники медичної галузі – поки що немає чіткої інформації. Але люди по лікарні ходять у захисних костюмах, бо зараз розпочалася дуже потужна інфекція. Якщо місцеві жителі починають пити воду із свердловин, у них досить швидко розвиваються хвороби, і це саме тому, що загиблих не прибрали, і продукти розкладання тіл потрапили у воду”, – наголосив Гайдай.

Глава ОВА також розповів, що на окупованій частині Луганської області проводяться каральні заходи щодо людей із чіткою проукраїнською позицією, знищується україномовна література.

Гайдай наголосив, що частина Луганської області досі залишається непокірною, українські захисники міцно тримають оборону.

Нагадаємо, що в окупованому Маріуполі воду, яку російські окупанти позиціонують як нібито питну та очищену, пити не можна, оскільки вона змішана з фекальною речовиною.


Новини от 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button