Україна

На Одещині зупинили одразу 23 ухилянтів


На Одещині зупинили одразу 23 ухилянтів

Жителі Київської, Донецької, Харківської, Дніпропетровської, Луганської, Черкаської, Запорізької, Чернігівської, Сумської областей діяли за вказівками адміна телеграм-каналу.

На Одещині поблизу кордону з Молдовою прикордонники зупинили 23 чоловіків, які намагалися незаконно потрапити до сусідньої країни. Про це в середу, 10 липня, повідомила пресслужба ДПСУ.

Повідомляється, що 23 жителі Київської, Донецької, Харківської, Дніпропетровської, Луганської, Черкаської, Запорізької, Чернігівської, Сумської областей діяли за вказівками адміна телеграм-каналу. Адмін отримав від кожного з ухилянтів від 5 до 16 тис. доларів США.

“Повну вартість поїздки порушники сплатили одразу на криптогаманець. Туристів до прикордоння на зерновозі підвіз поплічник організатора, звідки вони пішки вирушили до держрубежу. Однак прогулянка тривала недовго. На околиці одного з сіл Подільського району всіх охочих незаконно потрапити до Придністровського регіону Молдови затримали прикордонники”, – йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, ДБР викрило правоохоронця, що організував “схему” для ухилянтів. Він разом з трьома спільниками за 6-10 тисяч доларів переправляв “клієнтів” незаконно за кордон.

ДПСУ повідомила, де найбільше фіксується нелегальних спроб перетину кордону

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button