Україна

На новорічну ніч вже заброньовано половину номерів у готелях Буковеля


На новорічну ніч вже заброньовано половину номерів у готелях Буковеля

В Одесі й Києві готелі заброньовані по 2% на різдвяну ніч, 8% і 1% – на новорічну, але в цих містах кількість замовлень починає зростати за три тижні до свят.

До Нового року – півтора місяця, а готелі популярного гірськолижного курорту Буковель уже на 49% на заброньовані на новорічну ніч, трохи менше бронювань – на Різдво. Про це повідомила керівник проєкту Hotel Matrix Ольга Міщенко, пише Інтерфакс-Україна.

“Готелі Буковеля вже заброньовано на 49% на новорічну ніч, а це значить, що досягнуто точки беззбитковості і можна відпускати тарифи в креативне плавання. Львів заброньовано вже на 10% на різдвяний вечір і на 27% на новорічну ніч”, – повідомила Міщенко.

В Одесі й Києві готелі заброньовані по 2% на різдвяну ніч, 8% і 1% – на новорічну, але Міщенко запевняє, що в цих містах кількість замовлень починає зростати за три тижні до свят.

Раніше повідомлялося, що Карпати засипає снігом, тому рятувальники просять українців та туристів поки що утриматися від походу в гори. У ДСНС повідомили, що на горі Піп Іван температура повітря на вершині складає -7°С, а швидкість вітру тут – 10 м/с.

У Карпатах настала справжня зима – ДСНС

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button