Україна

На Миколаївщині війська РФ влучили ракетою у пивний склад


На Миколаївщині війська РФ влучили ракетою у пивний склад

Голова Миколаївської ОВА Віталій Кім переконаний, що окупанти завдають ракетних ударів для залякування населення, бо не мають успіхів на фронті і “хочуть показати своєму населенню присутність на території України”.

 
На Миколаївщині російські війська влучили ракетою у склад пивної продукції. Про це в ефірі телемарафону розповів голова Миколаївської ОВА Віталій Кім.
 
Як повідомив Кім, за добу російські війська тричі стріляли по області ракетами та 25 разів – з РСЗВ.
 
“Я не вважаю, що вони стріляють ракетами по ангарах і полях, це надто дорого. Вони просто криворукі і не можуть влучати. Сьогодні ракети поцілили в район берега і склад пивної продукції. Вони по пиву вдарили, вони б’ють, куди бачать”, – зазначив Кім.
 
За словами голови Миколаївської ОВА, похибки ворожих ракет становлять від 600 м до 1,2 км. Він переконаний, що окупанти завдають ракетних ударів для залякування населення, тому що не мають успіхів на фронті і “хочуть показати своєму населенню присутність на території України”.
 
Раніше повідомлялося, що у лікарнях Миколаївської області перебувають 289 пацієнтів, які зазнали поранень через обстріл. Ще 102 особи отримали допомогу амбулаторно.
 
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button