Україна

На Львівщині ухилянт пропонував 9000 доларів хабаря прикордоннику


На Львівщині ухилянт пропонував 9000 доларів хабаря прикордоннику

Правопорушника затримали. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 8 років.


Внутрішня безпека Держприкордонслужби викрила українця, який пропонував прикордоннику 9000 доларів хабаря, щоб виїхати за кордон. Про це повідомила пресслужба відомства в понеділок, 18 березня.

Зазначається, що 29-річний житель Львова разом зі своїм приятелем планували виїхати за кордон, але не мали документів, які б давали право виїзду під час дії воєнного стану.

Тож чоловік вирішив запропонувати прикордоннику відділу Шегині Львівського загону хабаря в розмірі 9000 доларів, на що отримав категоричну відмову. Правопорушника затримали.
 
Правоохоронці повідомили йому про підозру в наданні неправомірної вигоди службовій особі.  Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 8 років.

Раніше повідомлялося, що 16 порушників заплатили переправникові 111 500 доларів, щоб потрапити до Угорщини. Але прикордонники стали на заваді їхнім планам.

У 2023 році українці отримали 1 274 вироки в судових справах про ухилення від військової служби. Йдеться про умовні та реальні строки позбавлення волі до 5 років.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button