Україна

На Луганщині РФ обстрілює лікарні – Гайдай

На Луганщині РФ обстрілює лікарні - Гайдай

Фото: t.me/luhanskaVTSA/3260

Окупанти у Лисичанську зруйнували будівлю станції швидкої допомоги

Росіян стримують у Сєвєродонецьку, а у Лисичанську небезпечно навіть у центральних районах. Ворог також намагався просунутися у напрямку Устинівки, проте наші захисники відбили атаку.

На одній із центральних вулиць Лисичанська у вівторок, 7 червня, після артилерійського обстрілу загинув місцевий житель. А поранену у місті жінку госпіталізували до Чернівців. Про це у Telegram написав голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

Також внаслідок обстрілів у Лисичанську пошкоджено кілька багатоповерхівок. Проте найбільше руйнувань, які зафіксовані на поточну годину, у Врубівці та Золотому. Там пошкоджено 25 будинків.

“З мінометів, ствольної артилерії та реактивних систем залпового вогню росіяни обстріляли Золоте-4 та Врубівку. Ворог продовжує знищувати заклади охорони здоров’я. Останній обстріл багатопрофільної лікарні здійснено з артилерії калібром 240 мм. А днями окупанти зруйнували будинок місцевої станції швидкої допомоги”, – написав Гайдай.

Українські військові також дають відсіч росіянам у Сєвєродонецьку – стримують штурм, бойові дії тривають. Не мав успіху і наступ супротивника поблизу Тошківки. Ворог також намагався просунутися у напрямку Устинівки, проте наші захисники відбили окупантів.

Нагадаємо, за минулу добу відбито 11 атак ворога, знищено три танки, п’ять артилерійських систем, дві бойові броньовані машини, тринадцять одиниць автомобільної техніки та три склади з боєприпасами супротивника.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/UA_1NEWS

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button