Україна

На Луганщині під час обстрілу загинули двоє волонтерів

На Луганщині під час обстрілу загинули двоє волонтерів

Фото: Луганская ОГА

Волонтери займалися видачею гуманітарки місцевим жителям

Через обстріли супротивника вчора виникло займання двох багатоповерхівок у Сєвєродонецьку та кількох приватних будинків у Новодружеську.

Внаслідок обстрілів російських окупантів 3 квітня в Новодружеську загинули два волонтери. В інших населених пунктах Луганської області було займання житлових будинків. Про це повідомляє місцева регіональна військова адміністрація вранці у понеділок, 4 квітня.

“Волонтери займалися видачею гуманітарної допомоги місцевим жителям. Щодня, незважаючи на ворожий вогонь, приходили на місце збору та постачали людей їжею та необхідними речами. Так було і вчора, поки не прилетіла міна. До речі, одна із загиблих врятувала життя колезі, прикривши її собою, коли почався російський обстріл міста. Вічна пам’ять”, – розповів голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

За його словами, також через обстріли супротивника вчора сталося загоряння двох багатоповерхівок у Сєвєродонецьку та кількох приватних будинків у Новодружеську.

Раніше на Донеччині внаслідок російських обстрілів загинули семеро людей: четверо – у Мар’їнці, двоє – у Вугледарі та одна – у Новоселівці. При цьому ще шестеро людей отримали поранення, серед них – троє дітей.

Удар по Миколаївській ОДА: серед 38 жертв – секретар голови ОВА Кіма


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/UA_1NEWS

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button