Україна

На Київщині п’яний водій наїхав на поліцейського


На Київщині п яний водій наїхав на поліцейського

Чоловіка затримали на автодорозі Київ-Одеса, де він встиг проїхати близько трьох кілометрів. Йому загрожує 5 років позбавлення волі.

На Київщині чоловік в нетверезому стані наїхав на правоохоронця. Про це 11 січня повідомила пресслужба поліції Київської області.

Зазначається, що під час служби патрульна поліція виявила на легковику правопорушника, який проігнорував знак обов’язкової зупинки перед залізницею. Попри вимогу зупинитись – водій продовжував рух. Автомобіль правопорушника занесло на 360 градусів з частковою зупинкою.

“Поліцейські підбігли до водія, якого намагались затримати, подаючи команди вийти з автомобіля. Один з правоохоронців блокуючи рух, став перед легковиком, але кермувальник здійснив наїзд на працівника поліції, який впав на капот й таким чином продовжив рух, ігноруючи команди поліцейських зупинити транспортний засіб”, – йдеться у повідомленні поліції.

Чоловіка затримали на автодорозі Київ-Одеса, де він встиг проїхати близько трьох кілометрів. Після цього водія помістили до ізолятора тимчасового тримання. В його організмі виявили 1,04 проміле алкоголю.

Правопорушнику повідомили про підозру в умисному заподіянні працівникові правоохоронного органу легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків. Йому загрожує 5 років позбавлення волі.

Нагадаємо, у Києві оголосили підозру водію, який збив поліцейського.

Також повідомлялося, що на Львівщині чоловік на краденому авто наїхав на поліцейського.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button