Україна

На кордоні рекордні черги вантажівок – ДПСУ


На кордоні рекордні черги вантажівок - ДПСУ

Лише у чергах на кордоні з Польщею на вʼїзд в Україну очікують понад 3300 вантажівок. Більше всього у пункті пропуску Ягодин – 1400 фур.

На кордоні України з чотирма сусідніми країнами сформувалися рекордні черги вантажівок – понад 5000 фур. Про це сказав речник Держприкордонслужби Андрій Демченко, повідомляє Укрінформ у вівторок, 19 грудня.

Так, лише у чергах на кордоні з Польщею на вʼїзд в Україну очікують понад 3300 вантажівок.

“За інформацією польських прикордонників у чергах стоять більше 3300 вантажівок: Шегині – 1000, Рава-Руська – 350, Краківець – 550, Ягодин – 1400 вантажних транспортних засобів”, – сказав речник.

Окрім того, на кордоні зі Словаччиною в бік України на напрямку пункту пропуску Ужгород очікують проїзду 565 вантажівок. Там тимчасово припинилося блокування руху фур.

На кордоні з Угорщиною в бік України на напрямку пункту пропуску Тиса очікувало проїзду 220 вантажівок. А у Румунії – в бік України на напрямку пункту пропуску Порубне – стояли ще 950 фур.

Нагадаємо, 6 листопада на польсько-українському кордоні розпочався страйк перевізників Польщі. Вони вимагають скасувати транспортний безвіз для України. Пізніше до блокади приєдналися перевізники інших країн.

Як повідомлялося, польські перевізники 18 грудня розпочинають нову блокаду під’їзної дороги до пропускного пункту Дорогуськ на кордоні з Україною, до них долучаться і фермери.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button