Україна

На Кіровоградщині судитимуть мера і його заступника, які попалися на хабарях


На Кіровоградщині судитимуть мера і його заступника, які попалися на хабарях

Обвинувачені за хабар обіцяли надати дозвіл на безперешкодне встановлення і функціонування на центральній площі міста дитячого майданчика.

 
У Кіровоградській області за корупційний злочин судитимуть голову однієї з міських рад і заступника міського голови. У вересні 2022 року правоохоронці викрили чиновників на отриманні хабарів. Про це повідомляє прес-служба Кіровоградської обласної прокуратури.
 
“За даними слідства, голова міської ради за попередньою змовою із заступником мера за вказану суму неправомірної вигоди обіцяли надати дозвіл на безперешкодну установку і функціонування на центральній площі міста дитячого майданчика. Чиновників затримали під час передачі коштів у вересні минулого року”, – повідомляють у прокуратурі.
 
Справу передано до суду.
 
Назви міста і прізвищ у повідомленні прокуратури немає, але сайт Центральноукраїнське бюро новин повідомляє, що йдеться про помічнянського міського голови Миколу Антошика і його заступника Артема Щербатюка.
 
Нагадаємо, декан Кропивницької льотної академії отримав п’ять років ув’язнення за хабарі.
 
Раніше чиновників музакадемії ім. Чайковського затримали за хабар. Проректор і директор оперної студії за один день оренди концертної зали вимагали 160 тисяч гривень.
 
Новини від Кореспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button