Україна

На Хмельниччині уламки збитого дрона впали на територію колишнього заводу


На Хмельниччині уламки збитого дрона впали на територію колишнього заводу

Вибухи внаслідок роботи ППО пролунали в Шепетівському районі області. Обійшлося без пожежі й без постраждалих, повідомили в ОВА.

Вночі у четвер, 30 листопада, у Шепетівському районі Хмельниччини працювали сили ППО. Уламки збитого дрона впали на територію колишнього заводу. Про це повідомив перший заступник начальника Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Тюрін.

“Під час чергової ворожої атаки ударними БпЛА в Шепетівському районі працювали сили ППО. Внаслідок їх збиття, уламки впали на території колишнього заводу. Травмованих немає. Пожежі немає. Пошкодження встановлюються. Дякуємо ЗСУ за оборону неба над Хмельниччиною”, – йдеться в повідомленні посадовця.

Нагадаємо, під ранок лунав сигнал тривоги в трьох областях: Житомирській, Хмельницькій і Вінницькій. Були повідомлення про роботу ППО.

Раніше повідомлялося, що війська РФ попередньої ночі випустили на територію України 21 дрон-камікадзе типу Шахед і три крилаті ракети Х-59. Всі дрони було знищено, також сили ППО знищили дві керовані авіаційні ракети, третя – не досягла бажаної мети.

А 25 листопада росіяни випустили по Україні 75 дронів-камікадзе типу Шахед. Сили ППО збили 74 безпілотники. 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button