Україна

На Хмельниччині поліція знешкодила групу рекетирів


На Хмельниччині поліція знешкодила групу рекетирів

Організував злочинну схему 30-річний житель Кам’янця-Подільського, залучивши кількох однолітків, повідомляють у поліції.

На Хмельниччині поліцейські знешкодили діяльність групи вимагачів, які вимагали з місцевих жителів повернення вигаданих боргів, а в разі відмови платити забирали їхнє майно.Про це сьогодні, 2 лютого, повідомила пресслужба Національної поліції.

Повідомляється, що організував злочинну схему 30-річний житель Кам’янця-Подільського, залучивши кількох однолітків.

“Під надуманими борговими зобов’язаннями вони вимагали у громадян їх виконання. Окрім психологічного тиску та фізичних погроз, відбирали майно у потерпілих, які відмовлялися виконувати вимоги фігурантів. Так, в одного з потерпілого зловмисники відібрали автомобіль, щоби примусити його сплачувати гроші”, – йдеться в повідомленні.

Організатора угруповання затримали під час одержання чергового “траншу”. Поліцейські знайшли автомобіль і повернули його власникові.

Під час обшуків поліція вилучила чорнові записи, 125 тисяч гривень в національній та іноземній валюті, перероблений пістолет іноземного виробництва і набої до нього.

Раніше повідомлялося, що Служба безпеки затримала депутата міської ради Коростишева на Житомирщині, що входив до складу злочинної організації в регіоні. Він разом з бандою викрадав людей та “вибивав” із них гроші. 

Перед тим Служба безпеки нейтралізувала у Вінниці кримінальне угруповання, яке тероризувало жителів міста та намагалось “підім’яти” під себе аграрний бізнес у регіоні.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button