Україна

На Херсонщину за добу прилетіло 404 снаряди, є загиблий і поранені


На Херсонщину за добу прилетіло 404 снаряди, є загиблий і поранені

Російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області, а також у лікарню в Бериславі.

Російські війська не припиняють обстрілів Херсонщини: за попередню добу, 27 грудня, було обстріляно 80 разів, на територію області прилетіло 404 снаряди з мінометів, артилерії, Градів, танків, авіації та БПЛА. Про це повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

“Російські військові поцілили  у житлові квартали населених пунктів області; медичну установу у Бериславі. Через російську агресію 1 людина загинула, ще 6 – дістали поранення, – йдеться у повідомленні Прокудіна.

Керівник Херсонської МВА Роман Мрочко повідомив про ситуацію в Херсонській міській громаді.

“Херсонську міську територіальну громаду за минулу добу було обстріляно 10 разів, російський ворог використав для цього 42 снаряди. Ураження зафіксовані в Антонівці, Херсоні, Садовому та Придніпровському. Внаслідок російських ворожих обстрілів за минулу добу у Херсонській міській територіальній громаді поранених немає”, – пише Мрочко.

Нагадаємо, російські окупанти вранці 27 грудня обстріляли Новоберислав Херсонської області. Загинув 59-річний чоловік.

Вранці того ж дня росіяни безпілотниками атакували лікарню в Бериславі Херсонської області. Внаслідок удару у приміщенні лікарні вибито вікна й двері. Поранення дістав працівник медзакладу.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button