Україна

На Херсонщині росіяни поранили подружжя


На Херсонщині росіяни поранили подружжя

У 58-річної жінки – вибухова травма, уламкові поранення руки та обличчя. У її чоловіка, 59 років, теж діагностували вибухову травму і контузію.

Через черговий обстріл Херсонщини постраждало подружжя. Про це сьогодні, 24 січня, повідомив начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

“Сьогодні зранку російська авіація вдарила по Новобериславу. Постраждало подружжя. У 58-річної жінки – вибухова травма, уламкові поранення руки та обличчя. У її чоловіка, 59 років, теж діагностували вибухову травму і контузію. Медики оцінюють стан потерпілих як середньої тяжкості. Їм надається допомога”, – йдеться в повідомленні.

Прокудін додав, що стало відомо про ще одного загиблого через вчорашні російські авіаудари.

“У Бериславі, травми несумісні з життям, дістав 47-річний місцевий житель. Ввечері на будинок, в якому він перебував, окупанти скинули керовану авіабомбу”, – написав керівник ОВА.

Раніше повідомлялося, що за попередню добу, 23 січня, на Херсонщині загинуло четверо цивільних. Російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області,дошкільний навчальний заклад і територію заводу у Бериславі.

Росіяни вдарили по селу на Херсонщині, є загиблі

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button