Україна

На Харківщині встановлять 65 модульних укриттів


На Харківщині встановлять 65 модульних укриттів

Мережа об’єктів буде розміщена біля багатоповерхівок, автовокзалів, ринків, торгових центрів, ЦПАУ та інших місцях скупчення людей.

У Харківській області планують встановити 65 модульних укриттів у стратегічно важливих місцях, з яких 11 вже є. Про це у суботу, 9 грудня, повідомив голова ОВА Олег Синєгубов.

“Всього плануємо встановити 65 модульних укриттів на території Богодухівського, Ізюмського, Куп’янського та Харківського районів. 11 вже встановили”, – зазначив Синєгубов.

Він розповів, що мережа об’єктів буде розміщена біля багатоповерхівок, автовокзалів, ринків, торгових центрів, ЦПАУ та інших місцях скупчення людей.

За словами Синєгубова, вартість кожної споруди – 1,9 млн грн. На 70% проєкт фінансується з місцевих бюджетів, ще 30% – участь обласного бюджету у рамках Програми територіальної оборони Харківської області на 2022-2023 роки.

Раніше повідомлялося, що за попередню добу війська РФ з мінометів і артилерії обстріляли 17 населених пунктів Харківщини, ще чотири селища були атаковані з авіації.

Перед цим армія РФ обстріляла село Подоли у Куп’янському районі на Харківщині. Двоє людей поранено.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button