Україна

На Харківщині ексгумували тіла загиблих, серед яких дитина


На Харківщині ексгумували тіла загиблих, серед яких дитина

Дівчинка була поранена у грудну клітку. Дорогою до медустанови машина знову потрапила під обстріл.

 

У Харківській області у п’ятницю, 21 жовтня, ексгумували тіла трьох людей. Серед них – загибла 10-річна дівчинка. Про це повідомляє Харківська обласна прокуратура та поліція Харківської області.
 
За даними слідства, 25 лютого під час обстрілу с. Новий Бурлук Чугуївського району збройними силами РФ поранення отримали цивільні жителі – 58-річна жінка та її 10-річна онука. Дівчинка була поранена у груди.
 
Її бабуся та дідусь, намагаючись врятувати життя онуки, на автомобілі відвезли дитину до лікарні, розташованої у Чугуєві. Але дорогою до медустанови машина потрапила під повторний обстріл. Дівчинка була поранена в голову, вона загинула.
 
Наступного дня дитину поховали на території домоволодіння, а потім перепоховали на цвинтарі у с. Новий Бурлук.
 
За цим фактом порушено кримінальне провадження. Тіло дівчинки направлене для проведення судмедекспертизи.
 
 

 
Також повідомляється, що 19 жовтня поліція провела ексгумацію тіла 73-річного мешканця смт Старий Салтів, який помер у травні. Причини смерті встановить експертиза.
 
За інформацією поліцейських, того ж дня вдалося виявити тіло ще одного чоловіка. Попередньо він загинув наприкінці травня під час ворожого обстрілу селища.
 
 
Нагадаємо, у Лимані знайшли тіла п’яти вбитих дітей. Чотирьох дітей виявили у масовому похованні на цвинтарі. Ще одну дитину мама поховала у своєму дворі.
 
Раніше в Ізюмі ексгумували майже 340 тіл.
 
 
 
Новини від Кореспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button