Україна

На Харківщині без електрики залишаються близько 140 тисяч абонентів


На Харківщині без електрики залишаються близько 140 тисяч абонентів

Енергетики та комунальники роблять усе можливе, щоб повністю відновити подачу електрики, води та тепла найближчим часом.

 
Внаслідок ракетних ударів, завданих окупантами по об’єктах критичної інфраструктури Харкова та області, у понеділок, 31 жовтня, було знеструмлено близько 140 тисяч споживачів. Про це повідомив голова регіону Олег Синєгубов.
 

“Без електроенергії у нас залишилося близько 50 тисяч споживачів Харкова та близько 90 тисяч Харківської області”, – уточнив він.
 
За словами губернатора, довелося тимчасово знеструмити весь міський електротранспорт в обласному центрі, через низьку напругу в мережі виникли проблеми з водо- та теплопостачанням.
 
Станом на вечір понеділка рух трамваїв, тролейбусів та метро повністю відновлено, також відновлено подачу електрики більшої частини споживачів Харкова та області. Вода подається зі зниженим тиском.
 
Синєгубов запевнив, що енергетики та комунальники роблять усе можливе, щоб повністю відновити подачу електрики, води та тепла найближчим часом.
 
Нагадаємо, сьогодні Росія здійснила черговий масований обстріл України. Загалом постраждали вісім об’єктів інфраструктури у десяти регіонах.
 
Новини від 1News у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button