Україна

На фронті за добу понад 70 бойових зіткнень


На фронті за добу понад 70 бойових зіткнень

Більше всього атак ЗСУ відбили на Авдіївському напрямку, де ворог вів безуспішні штурмові дії в районах чотирьох населених пунктів.

З початку поточної доби російські агресори намагалися атакувати позиції української армії на шести напрямках. Загалом на фронті відбулося 71 бойове зіткнення, повідомив Генштаб ЗСУ у вечірньому зведенні у суботу, 4 листопада.

Вказано, що сьогодні росіяни завдали шість ракетних та 18 авіаційних ударів, 33 обстріли з РСЗВ по позиціях українських військ та населених пунктах. Руйнувань та пошкоджень зазнали приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура. Є поранені серед цивільного населення.

На Куп’янському напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії в районах Синьківки та Іванівки Харківської області. Там було відбито шість атак.

На Лиманському напрямку ЗСУ стримали дві атаки противника в районі Білогорівки Луганської області.

На Бахмутському напрямку загарбники сім разів безуспішно намагалися відновити втрачене положення біля Кліщіївки та Андріївки Донецької області. Також противник вів безуспішні штурмові дії в районі Богданівки Донецької області.

На Авдіївському напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії в районах населених пунктів Степове, Сєверне, Авдіївка, Первомайське Донецької області. Тут Сили оборони відбили 20 атак.

На Мар’їнському напрямку росіяни, за підтримки авіації, безуспішно вели штурмові дії в районах Мар’їнки та Новомихайлівки Донецької області. Тут наші воїни відбили 15 атак.

На Шахтарському напрямку ворог, за підтримки авіації, вів безуспішні штурмові дії в районі Старомайорського Донецької області.

У свою чергу ЗСУ продовжували наступальну операцію на Мелітопольському напрямку та штурмові дії в районі Бахмуту. Наші війська завдавали окупантам втрат в живій силі та техніці, виснажували ворога вздовж всієї лінії фронту.

Протягом доби авіація Сил оборони завдала три удари по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника. Підрозділи ракетних військ уразили одну ворожу артилерійську систему.

Нагдаємо, за добу 3 листопада було вбито 830 росіян. Загальна кількість встрат Росії вже перетнула позначку у 300 тисяч загиблих.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button