Україна

На дорогах збільшили кількість радарів TruCAM


На дорогах збільшили кількість радарів TruCAM

Місця застосування TruCAM визначено відповідно до стану аварійності та на аварійно-небезпечних ділянках і місцях концентрації ДТП

В Україні розширили перелік ділянок доріг, на яких вимірюють швидкість руху. Поліціянти використовуватимуть додаткові радари TruCAM. Про це інформує пресслужба Патрульної поліції у середу, 10 липня.

Загалом на автошляхах працюватиме 160 приладів фіксації швидкості авто. Зокрема, додано 17 нових ділянок, внесено зміни ще до 3, видалено 1, та ще призупинено роботу на 54.

“Загалом на дорогах України працюватиме 160 приладів TruCAM, а вимірювання здійснюватиметься на 295 ділянках автомобільних доріг”, – мовиться у повідомленні.

 

 

У пресслужбі нагадали, що патрульні застосовують TruCAM поряд з камерами автоматичної фіксації. Адже більша ефективність у контролі за швидкістю руху досягається тільки в поєднанні методів вимірювання.

Місця визначено відповідно до стану аварійності та на аварійно-небезпечних ділянках і місцях (ділянках) концентрації ДТП, скоєних через порушення водіями встановлених обмежень швидкості руху.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський 17 травня підписав закон про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення та Кримінального кодексу України щодо посилення відповідальності за військові правопорушення.

“Радар” TruCam повернувся на дороги. Що потрібно знати

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button