Україна

На дорогах України почнуть діяти ще 50 комплексів фіксації порушень ПДР


На дорогах України почнуть діяти ще 50 комплексів фіксації порушень ПДР

31 комплекс працював до повномасштабного вторгнення Росії й тепер відновить роботу, а ще 19 приладів контролю почнуть діяти вперше.

У п’ятницю, 11 серпня, на автомобільних дорогах України почнуть діяти ще 50 комплексів автоматичної фіксації правопорушень. Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції.

Заступник начальника департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький повідомив, що 31 комплекс працював до повномасштабного вторгнення Росії й тепер відновить роботу, а ще 19 приладів контролю почнуть діяти вперше.

Загальна кількість приладів фіксації ПДР з 11 серпня становитиме 215.

Білошицький нагадав, що понад 40% ДТП із загиблими і потерпілими трапляються саме через перевищення дозволеної швидкості руху.

Нагадаємо, в ніч на 26 травня голова Макарівського районного суду Київської області Олексій Тандир біля блокпоста у столиці збив 23-річного бійця Нацгвардії. Від отриманих травм військовий загинув на місці.

Суддя перебував за кермом у нетверезому стані. Йому оголосили підозру, а пізніше обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

Вища рада правосуддя тимчасово відсторонила Тандира від виконання обов’язків судді.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button