Україна

На Донеччині відновили електропостачання дев’яти населених пунктів – ДТЕК


На Донеччині відновили електропостачання дев яти населених пунктів – ДТЕК

У Покровському, Бахмутському, Волноваському і Краматорському районах повернули електропостачання для 4,2 тисячі сімей.

 
Минулої доби аварійні бригади ДТЕК відремонтували електромережі у дев’яти населених пунктах Донецької області, повернувши світло для 4,2 тисячі сімей. Про це повідомляє сайт компанії у четвер, 8 вересня.
 
Повністю відновлено електропостачання населених пунктів у Покровському, Бахмутському, Волноваському і Краматорському районах.
 
“Найбільшу кількість сімей унаслідок вчорашніх ремонтів вдалося підключити у Слов’янській та Мар’їнській громадах. 2,4 тисячі сімей та більш як 1 тисячу сімей відповідно. Ще 702 родини у Волноваській громаді також знову зі світлом. Крім того, енергетикам вдалося відремонтувати деякі пошкодження мереж у Торецькій та Великоновосілківській громадах”, – йдеться у повідомленні.
 
На цей момент на Донеччині без світла залишаються 88 населених пунктів. Найскладніші напрямки – Авдіївський, Мар’їнський, Торецький, Бахмутський, Слов’янський.
 
Загалом за півроку війни з Росією енергетики ДТЕК повернули світло для 3,6 млн сімей у Києві, Київській, Одеській, Дніпропетровській та Донецькій областях.
 
Новини від 1News у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button