Україна

На Донеччині прикордонники взяли в полон трьох військових РФ


На Донеччині прикордонники взяли в полон трьох військових РФ

Потрапили в полон стрілець, який мав штурмувати позиції, а також двоє рядових підрозділу військ радіаційного, хімічного та біологічного захисту, які мали прикрити димовою завісою штурмову бронегрупу.

На Донецькому напрямку українські прикордонники взяли в полон трьох російських військових. Про це в середу, 3 квітня, повідомила пресслужба ДПСУ.

Повідомляється, що ворожі бійці за підтримки важкої техніки намагалися штурмувати наші позиції в районі Новомихайлівки Донецької області, але потрапили під вогонь Сил оборони України.

“Залишившись без їжі, зв’язку та можливості евакуюватися, троє військовослужбовців армії РФ вирішили здатися у полон, вийшовши на позиції прикордонників та десантників. Для встановлення їх осіб та мотивів воювати на території України полонених, під обстрілами, евакуювали з позицій прикордонники Головного оперативно-розшукового відділу Донецьк. У подальшому спілкуванні окупанти повідомили, що приїхали на війну, щоб заробити грошей, підписавши короткострокові контракти. Їм пообіцяли до 200 000 рублів на місяць”, – йдеться в повідомленні Держприкордонслужби.

Повідомляється, що всі полонені – з 10-танкового полку: стрілець, який мав штурмувати позиції, а також двоє рядових підрозділу військ радіаційного, хімічного та біологічного захисту, які мали прикрити димовою завісою штурмову бронегрупу.

Нагадаємо, Сили оборони зупинили дві спроби проникнення російських ДРГ. Вони були знешкоджені в районах населених пунктів Стара Гута та Бруски.

ДПСУ показала знищення річкової переправи росіян

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button