Україна

На Донбасі місцеві жителі повідомляють про проблеми з мобільним зв’язком – 1News


Попаснянська ВЦА

З перебоями працює мобільний оператор Vodafone

На Донбасі після початку загострення ситуації у місцевих жителів почалися перебоями з мобільним зв’язком. Проблеми спостерігають користувачі послугами оператора Vodafone.Про це повідомляє “РБК-Україна”.

У соцмережах жителі повідомляють про відсутність мобільного зв’язку у Слов’янську, Краматорську, Покровську, Білокуракиному, Сєвєродонецьку та інших містах. 

Пізніше деякі користувачі повідомили про часткове або повне відновлення зв’язку.

У Vodafone зазначили, що їм не відомо, з яким причин відбуваються перебої.

“Зараз дійсно спостерігаються проблеми зі зв’язком у вказаних регіонах. На жаль, точних причин такої прикрої ситуації та термінів відновлення зв’язку ми надати не можемо”, – повідомили в Vodafone.

1News за темою: На Донбасі НЗФ погрожували спостерігачам ОБСЄ забрати автомобілі

Нагадаємо, незаконні збройні формування здійснили артилерійсько-мінометний удар по Станиці Луганській. Противник пробив стіну в дитячому садку, в результаті чого дві співробітниці установи отримали контузію. 

Обстріл почався сьогодні, 17 лютого, близько 9 ранку і тривав приблизно 40 хвилин. Зараз місцеві чекають повідомлення про початок “тиші”. Потерпілих доставили в лікарню, вони перебувають у шоковому стані. Серед дітей поранених і травмованих немає, оскільки снаряд потрапив до зали, де не проходили заняття.

Згодом стало відомо про обстріл залізничної станції Кіндрашівська-Нова. Внаслідок обстрілу було пошкоджено станцію та локомотивне депо.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом обстрілу дитячого садка у Станиці Луганській та школи у Врубівці. Члени НЗФ вели прицільний обстріл для заподіяння втрат.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button