Україна

На Чернігівщині будують дві смуги оборони


На Чернігівщині будують дві смуги оборони

Роботи проводить цивільна організація. Військові інжененри спостерігають за цим і надають необхідну методичну допомогу.

У Чернігівській області на найбільш небезпечних напрямках обладнуються рубежі та позиції першої і другої смуги оборони. Про це повідомив командувач Об’єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв у Facebook в четвер, 14 грудня.

“Сьогодні на Чернігівщині, як і у всій Північній операційній зоні, ситуація стабільна і контрольована. Проте на найбільш небезпечних напрямках повним ходом обладнуються рубежі та позиції першої і другої смуги оборони. Ми готуємось до спротиву і разом із Чернігівською обласною військовою адміністрацією вживаємо заходів щодо підсилення нашої оборони”, – написав він.

За його словами, якщо загроза зростатиме, то на підготовлені рубежі прибудуть війська і будуть готові адекватно реагувати на будь-який розвиток ситуації.

Роботи проводить цивільна організація. Військові інжененри спостерігають за цим і надають необхідну методичну допомогу.

Генерал-лейтенант показав відео, на якому видно, як екскаватор копає траншею, а робітники з допомогою техніки встановлюють протитанкові бетонні конструкції, відомі як “зуби дракона”.

Раніше ДПСУ показала, як укріплює українсько-білоруський кордон. Там на загрозливих напрямках продовжується нарощення мінно-вибухових загороджень.

Також повідомлялося, що Київ готовий до можливого наступу російських агресорів. Навколо столиці збудовано кілометри потужних фортифікаційних споруд. Також місто забезпечене всім необхідним.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button