Україна

На Буковині п’яний священник скоїв ДТП і побив патрульну


На Буковині п’яний священник скоїв ДТП і побив патрульну

Результат алкотестеру Драгер показав 1,94 проміле – перевищення допустимої норми алкоголю в крові у майже 10 разів.

В Чернівецькій області п’яний священнослужитель на вантажівці зіткнувся із стовпом та втік з місця ДТП. Згодом його затримали і він напав на патрульну, повідомляє Нацполіція у понеділок, 19 серпня.

Вказано, що інцидент стався 18 серпня в межах села Мольниця. Водій вантажівки зіткнувся з дорожнім стовпом та втік з місця пригоди. Згодом патрульні зупинили розшукувану вантажівку КАМАЗ.

“Під час спілкування із 42-річним кермувальником поліцейські помітили у нього явні ознаки сп’яніння та запропонували пройти відповідний тест на місці. Результат алкотестеру Драгер показав 1,94 проміле (перевищення допустимої норми алкоголю в крові у майже 10 разів – ред.). У подальшому під час складання адміністративних матеріалів водій почав себе агресивно поводити, чинити опір працівниці патрульної поліції: завдав тілесних ушкоджень та намагався заволодіти її вогнепальною зброєю. Поліцейську госпіталізовано до медичного закладу”, – йдеться в повідомленні.

Священника затримали та склали щодо нього адмінпротокол за статтею про керування транспортними засобами у стані сп’яніння (ст.130 КУпАП).

Також слідчі внесли відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею про опір працівникові правоохоронного органу (ч.2 ст.342 КК України).

Раніше в Ужгороді п’яний священик Мукачівської єпархії УПЦ МП влаштував ДТП, врізавшись в будинок, та вилаяв поліцейських, які прибули на місце пригоди.

На Закарпатті двох попів УПЦ МП будуть судити за пропаганду комунізму

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 − five =

Back to top button