Україна

МВС Латвії подарує українській поліції 12 дронів


МВС Латвії подарує українській поліції 12 дронів

Міністри внутрішніх справ України і Латвії обговорили досвід роботи органів внутрішніх справ України в умовах війни.

Служби Міністерства внутрішніх справ Латвії передадуть українській поліції 12 дронів, повідомляє Delfi.

Раніше міністр внутрішніх справ Латвії Ріхардс Козловскіс зустрівся в Литві з міністром внутрішніх справ України Ігорем Клименком. Вони обговорили поточну ситуацію в Україні та допомогу її населенню. Також міністри обговорили досвід роботи органів внутрішніх справ України в умовах війни.

Щоб продовжувати надавати необхідну підтримку Україні, МВС Латвії, Державна поліція, Державна прикордонна служба та Державна пожежно-рятувальна служба (ДПРС) підтримують постійні контакти з українськими держустановами.

Під час зустрічі з Клименком Козловскіс підтвердив, що служби МВС Латвії безкоштовно передадуть Державній поліції України 12 безпілотних літальних апаратів.

Козловскіс, державний секретар МВС Дмитрій Трофімов і начальник Державної прикордонної служби генерал Гунтіс Пуятс зустрілися у Вільнюсі з міністрами внутрішніх справ і керівниками прикордонних служб трьох країн Балтії, Норвегії, Польщі, Фінляндії та України, щоб обговорити ситуацію з безпекою в регіоні, а також спільні дії.

Нагадаємо, що у Латвії розпочато кримінальне провадження щодо компанії, яку підозрюють у постачанні ресурсів для російської армії.

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button