Україна

Працюємо, щоб дати воїнам більше ППО – Зеленський


Працюємо, щоб дати воїнам більше ППО - Зеленський

Влада України працює над тим, щоб дати Збройним силам більше ППО, більше захисту містам.


Президент Володимир Зеленський обговорив зі спеціальною представницею США з питань відновлення України Пенні Пріцкер питання захисту української енергетики цієї зими. Про це глава держави розповів у вечірньому зверненні в понеділок, 16 жовтня.
 
“Ми встигли обговорити всі ті питання, які прямо впливають на життя в Україні. Захист нашої енергетики, особливо цієї зими. Макрофінансову підтримку. Відбудову. Захист інвестицій від ризиків війни. Залучення приватного бізнесу”, – зазначив Зеленський.
 
За його словами, кожен із таких напрямів – це елементи загальної конструкції. “Конструкції, що забезпечує нормальне життя для наших людей, наших міст. Настільки, наскільки це можливо зараз”, – додав президент.
 
“Ми працюємо максимально, щоб дати нашим воїнам більше ППО. Дати більше захисту містам, щоб у них зберігалося життя, зокрема життя економічне. Плюс розвиток наших виробництв, зокрема оборонних виробництв”, – наголосив український лідер.

Нагадаємо, сьогодні Зеленський провів зустріч зі спеціальним представником США з питань економічного відновлення Пенні Пріцкер, яка приїхала до України з візитом.

Раніше в Повітряних сил ЗСУ повідомили, що Україна взяла в оренду у партнерів системи протиповітряної оборони на опалювальний сезон. 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button