Україна

Можливе вторгнення в Україну – У МОН запевнили, що освітній процес триває у звичному режимі – 1News

За словами Шкарлета, на даний момент у соцмережах та ЗМІ поширюється значна кількість повідомлень дезінформаційного змісту

Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет
Фото з відкритих джерел

У Міністерстві освіти і науки закликають українців зберігати спокій та не сіяти паніку на тлі загрози вторгнення Росії в Україну. У МОН запевняють, освітні заклади продовжують свою роботу у звичайному режимі. Про це у своєму Telegram-каналі написав очільник Міносвіти Сергій Шкарлет.

“Наголошую, що заклади освіти, як і раніше, продовжують свою роботу у звичному режимі, освітній процес триває і ніяких рішень про його призупинення немає! Формат навчання в різних регіонах залежить винятково від рівня епіднебезпеки”, – написав міністр та закликав довіряти лише офіційній інформації.

За словами Шкарлета, на даний момент у соцмережах та ЗМІ поширюється значна кількість повідомлень дезінформаційного змісту, що призводить до панічних настроїв у суспільстві.

Він зазначає, що потрібно тверезо аналізувати все, що звучить сьогодні в інформаційному просторі нашої країни та за її межами.

1News за темою: Фондові ринки падають через загрозу вторгнення РФ в Україну

Нагадаємо, Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний та міністр оборони Олексій Резніков зробили спільну заяву на тлі загрози повномасштабного вторгнення Росії. Вони запевнили, що українська армія готова дати відсіч агресору. 


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button