Україна

Війна в Україні – Нацполіція видаватиме зброю ветеранам органів внутрішніх справ – 1News


Генеральний штаб ЗСУ Facebook

Видачу зброї здійснюватимуть для забезпечення порядку на території України

В Україні видаватимуть зброю ветеранам органів внутрішніх справ для забезпечення порядку на території населених пунктів. Відповідний наказ видав голова Нацполіції Ігор Клименко, повідомляє Міністерство внутрішніх справ. 

“Ветеранам органів внутрішніх справ, які готові захищати Україну, видаватимуть зброю. Процедура буде максимально спрощена через агресію Російської Федерації, оскільки Верховна Рада України підтримала рішення про введення воєнного стану на території держави”, – йдеться у повідомленні.

1News за темою: У зоні ООС збили 5 російських літаків і два вертольоти, підбили два танки, – Генштаб ЗСУ


Нагадаємо, 24 лютого президент України Володимир Зеленський заявив про запровадження в країни воєнного положення через вторгнення російських військ. Рішення вже підтримала Верховна Рада.

Обстрілу піддалися більшість прикордонних підрозділів та прикордонні наряди Луганської, Сумської, Харківської, Чернігівської та Житомирської областей.

Також повідомлялося, що наступу російських військ через державний кордон України передує артилерійський обстріл, далі рухається військова техніка. Саме так російська військова техніка, в тому числі броньована, порушила державний кордон нашої країни в Чернігівській, Сумській, Луганській, Харківській областях.

Згодом стало відомо про те, що українські військові відбили місто Щастя в Луганській області. Було вбито 50 російських військових. 


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button