Україна

Мінометники отримали від волонтерів мікроавтобус


Мінометники отримали від волонтерів мікроавтобус

Мікроавтобус Volkswagen Transporter, який отримали мінометники на східному фронті, став 130 автомобілем, переданим військам за сприяння фонду Favbet Foundation.

Бійці-мінометники, які працюють на сході країни, отримали від волонтерів мікроавтобус Volkswagen Transporter. Про це повідомила прес-служба благодійного фонду Favbet Foundation, за сприяння якого було придбано та передано транспорт.

Зазначається, що цей мікроавтобус став 130-м автомобілем, який було передано захисникам України з початку повномасштабного вторгнення путінських окупантів.

“Сьогодні кожен автомобіль для ЗСУ – це більше врятованих життів наших захисників і більше ліквідованих окупантів. Процес пошуку, закупівлі та підготовки машин для ЗСУ не зупиняється ані на хвилину. Сьогодні ми пройшли позначку в 130 автомобілів і працюємо далі – до перемоги”, – прокоментував передачу транспорту президент Favbet Foundation Андрій Матюха.

У прес-службі фонду уточнили, що за його сприяння ЗСУ також отримали понад 80 дронів та сотні одиниць високотехнологічного обладнання, а сумарна допомога ЗСУ та іншим силам оборони з моменту вторгнення рашистів склала понад 80 млн грн.

Нагадаємо, на початку червня повідомлялося, що представники цього фонду передали на східний фронт одразу три пікапа.

Favbet Foundation – благодійний фонд, заснований у 2020 році. Фонд підтримує ініціативи у сфері освіти, здоров’я та спортивного розвитку, проте наразі 95% проектів орієнтовані на допомогу ЗСУ та населенню України.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button