Україна

Міністри оборони України та США обговорили ситуацію на фронті


Міністри оборони України та США обговорили ситуацію на фронті

Нова зустріч глав міноборони країн союзників України відбудеться 15 червня. Це буде вже 13 засідання у форматі “Рамштайн”.

Міністр оборони України Олексій Резніков та глава Пентагону Ллойд Остін провели телефону розмову. Очільники відомств обговорили ситуацію на фронті та обмінялися думками щодо майбутнього “Рамштайну”. Про це у вівторок, 13 червня, Резніков написав у своєму Twitter.

Зокрема, Резніков зазначив, що обговорив із американським колегою потреби українських військових. 

Розмову з Остіном резніков оцінив, як продуктивну. 

“Ми обмінялися думками напередодні чергового засідання контактної групи з допомоги Україні у форматі “Рамштайн”. Обговорили поточну ситуацію на передовій і потреби української армії”, – зазначив глава українського оборонного відомства.

“Наші сили оборони досягають великих результатів на полі бою. За сприяння США та інших членів коаліції вони доведуть справу до кінця і продовжать розвиватися в одну з найсильніших армій світу. Йдемо вперед до нашої спільної перемоги!” – додав він.

Сполучені Штати Америки офіційно оголосили про виділення Україні нового пакету оборонної підтримки загальною вартістю 325 мільйонів доларів. 

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news



ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button