Україна

Міністр спорту Гутцайт написав заяву про відставку


Міністр спорту Гутцайт написав заяву про відставку

Міністр молоді та спорту України Вадим Гутцайт написав заяву на звільнення. Документ надійшов до Ради.


До Верховної Ради надійшла заява про відставку Вадима Гутцайта з посади міністра молоді та спорту України. Про це повідомив голова парламенту Руслан Стефанчук у Facebook в середу, 8 листопада.
 
“До Верховної Ради надійшла заява міністра молоді та спорту України Гутцайта В.М. про відставку. Заяву буде розглянуто найближчим часом”, – написав спікер.

Напередодні стало відомо, уряд цього тижня залишить міністр спорту Вадим Гутцайт. 

 
Нагадаємо, Рада призначила Гутцайта міністром молоді та спорту 4 березня 2020 року під час пакетного голосування за новий Кабінет міністрів.
 
Гутцайт народився 6 жовтня 1971 року. Фехтувальник на шаблях, учасник Олімпійських ігор 1992, 1996 і 2000 років, олімпійський чемпіон 1992 року в командному заліку. Тренер, заслужений тренер України (2003), член виконкому НОК.
 
У 2017 році очолив Федерацію фехтування України, а у 2018 році – департамент молоді та спорту Київської міської державної адміністрації.
 
На позачергових парламентських виборах 2019 року був занесений до виборчого списку партії Слуга народу під №81, але потім відмовився від участі у виборах.

Верховна Рада призначила Умєрова міністром оборони

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button