Україна

Міністр повідомив про наслідки атаки на Україну


Міністр повідомив про наслідки атаки на Україну

Вранці 8 січня вибухи пролунали в кількох областях України. Ракетних ударів зазнали Запоріжжя, Новомосковськ, Кривий Ріг і район, Харків, Зміїв і Хмельниччина.

Сьогодні вранці російські окупанти атакували ракетами 4 регіони України. Одна людина загинула, є постраждалі. Про це вранці 8 січня повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

У Запоріжжі ракети влучили у житлові райони, поруч із будинками. За оперативними даними, троє людей постраждали.

У Дніпропетровській області ударів зазнали Новомосковськ, Кривий Ріг і Криворізький район.

“У Новомосковську вибуховою хвилею перевернуло маршрутне таксі, 8 пасажирів самостійно вибрались з салону. Загалом до медиків звернулись 20 людей, з яких 4 дітей. Пошкоджені житлові будинки. У Криворізькому районі зруйновано приватний будинок, одна людина загинула. Знищено приватний будинок і в Кривому Розі – троє людей можуть перебувати під завалами.  Також руйнувань зазнав торговельно-розважальний центр”, – повідомляє міністр.

За попередніми даними, окупанти завдали щонайменше чотири удари по Харкову. Пошкоджено підприємство та навчальний заклад, одна людина постраждала.

Росіяни атакували місто Зміїв на Харківщині, зруйновано приватний будинок. Рятувальники визволили з-під завалів двох людей, ще одна особа може бути заблокована. Рятувальна операція триває.

У Хмельницькій області пролунало кілька вибухів. На місцях ударів працюють рятувальники та поліцейські, уточнюється інформація щодо потерпілих.

На відео – рятувальна операція в Змієві.

Раніше повідомлялося про ракетну атаку на територію України: у кількох містах пролунали вибухи.

Зокрема під ворожі удари потрапив Кривий Ріг на Дніпропетровщині.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button