Україна

Метінвест передав партію бронежилетів на Херсонщину


Метінвест передав партію бронежилетів на Херсонщину

Бронежилети отримають ті, хто ризикує найбільше – військові, працівники поліції і ДСНС, медики, волонтери і священики.

Група Метінвест передала у Херсонську область майже 500 бронежилетів. Про це повідомила пресслужба компанії у понеділок, 28 серпня.

Вказано, що бронежилети були передані у межах мілітарної ініціативи Сталевий фронт за участі відомого спортсмена Дениса Силантьєва.

У компанії нагадали, що Херсонська область щодня перебуває під обстрілами російських агресорів. Тільки за минулий тиждень, згідно з даними Офісу президента, у регіоні загинули троє людей, ще 25 – поранені.

“Тому 475 бронежилетів привезли тим, хто ризикує найбільше. Це військові, поліція, комунальні служби, ДСНС, обласна та онкологічна клініки, працівники гідрометеорологічної станції, волонтери. Окрім того, бронежилети отримали священики”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, від початку повномасштабної війни Метінвест спрямував на допомогу ЗСУ та українцям вже 4 млрд гривень. З цієї суми понад 2 млрд гривень – це допомога армії. А загальна сума, яку бізнесмен Рінат Ахметов спрямував на допомогу цивільним та військовим за час великої війни з Росією, сягнула 6 млрд гривень.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button